Η Κοινότητα του ΤΕΠΑΚ πενθεί για τον θάνατο του Τάκη Γαρβιηλίδη


Οι Πρυτανικές Αρχές, το Συμβούλιο και σύσσωμη η κοινότητα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) εκφράζουν τη βαθύτατή τους θλίψη για τον θάνατο του εκπαιδευτικού, Τάκη Γαβριηλίδη, που απεβίωσε χθες Κυριακή, σε ηλικία 77 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Τάκης Γαβριηλίδης διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ για τρεις συνεχόμενες θητείες, διορισμένος από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου. Υπήρξε ένας άνθρωπος εργατικός, προσηνής και ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ο οποίος ξεχώριζε πάντα για την πραότητα, την απλότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα του. Ως εκπαιδευτικός, υπηρέτησε με ενθουσιασμό και αφοσίωση την παιδεία του τόπου, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι, μέσα από την πλούσια δράση και προσφορά του.

«Το ΤΕΠΑΚ έχασε έναν πραγματικό του φίλο. Ο Τάκης Γαβριηλίδης διατέλεσε μέλος του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ, εκλεγμένος από τη Σύγκλητο για σειρά θητειών. Πάντα παρών και πάντα στο πλευρό των προσπαθειών μας για καθιέρωση του Πανεπιστημίου μας. Νοιώθω περήφανος που είχα τότε, μαζί με αρκετούς άλλους συναδέλφους, στηρίξει την εκλογή του στο Συμβούλιο. Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ Τάκη. Θα σε θυμόμαστε πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του» έγραψε ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, σε μήνυμά του στα ΜΚΔ.

Ως Πανεπιστήμιο, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του αείμηστου Τάκη Γαβριηλίδη και συμπαραστεκόμαστε στο βαρύ τους πένθος.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, στις 13:30, από τον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χαβουζας στη Λεμεσό. Η οικογένειά του καλεί όλους όσοι τιμούν τη μνήμη του να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, ενώ απευθύνει έκκληση όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στο ίδρυμα ΠΑΣΥΚΑΦ και ίδρυμα καρδιοπαθών.

Στην κηδεία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου και θα καταθέσει στεφάνι. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










426