Το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Λεμεσού διοργανώνει Ημερίδα χορού


Όταν τα παιδιά χορεύουν…Ζωντανεύει η Παράδοση μας!

Το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Λεμεσού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό, διοργανώνει ημερίδα χορού με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού που εορτάζεται στις 29 Απριλίου. 

Στόχος της ημερίδας είναι η ενθάρρυνση και η στήριξη της διδασκαλίας του παραδοσιακού χορού στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως θεματική ενότητα του Αναλυτικού Προγράμματος της Φυσικής Αγωγής και αναγκαίο μέρος μιας γενικότερης παιδείας, αλλά και ως πολύτιμης πολιτιστικής κληρονομιάς. Επιδίωξη της ημερίδας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη σημασία του χορού γενικότερα στη ζωή μας.

Η ημερίδα χορού διοργανώνεται με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού, της Ομοσπονδίας Γονέων Λεμεσού, της Αστυνομίας Κύπρου - Τμήμα Τροχαίας, της Πολιτικής Άμυνας και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Η ημερίδα χορού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023,στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 12.30 μ.μ., και τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας δρος Αθηνάς Μιχαηλίδου




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1343