Οι Aνάερες Σκιές του Γυμνασίου Αραδίππου στην Αθήνα


Το Γυμνάσιο Αραδίππου είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με το Λύκειο Παλλουριώτισσας στα πλαίσια των 34ων Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου, που συνδιοργάνωσαν ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, μετά από κλήρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην τελετή βράβευσης στις 6 και 7 Απριλίου στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της κάθε τελετής, έγινε και η αντίστοιχη κλήρωση του κάθε σχολείου, ανάμεσα σε όσα τιμήθηκαν με το πρώτο βραβείο (ένα γυμνάσιο και ένα λύκειο) στους 34ους Παγκύπριους Σχολικούς Αγώνες Θεάτρου, ως επιβράβευση.

Το Γυμνάσιο Αραδίππου κέρδισε το 1ο Βραβείο στην περιφέρεια Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου με το έργο Ανάερες Σκιές του Σάββα Βορκά και στη συνέχεια είχαμε τη χαρά να κληρωθούμε για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα.  Έτσι, παιδιά και εκπαιδευτικοί είχαμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα, το Μουσείο της Ακρόπολης και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Επιπλέον παρακολουθήσαμε τις θεατρικές παραστάσεις ο Μισάνθρωπος του Μολιέρου στο θέατρο Πειραιώς, το Έκτο Πάτωμα του Αλφρέντ Ζερί στο θέατρο Ακροπόλ και θεατρικά εργαστήρια στο Εθνικό Θέατρο, εμπλουτίζοντας τον εσωτερικό μας κόσμο και λαμβάνοντας μοναδικές εμπειρίες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα. Χριστίνα Μυλωνά Παρπαρίνου, καθώς επίσης το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και τον αρχηγό της αποστολής μας, τον Πρώτο Λειτουργό Εκπαίδευσης κ. Σπύρο Αντωνέλλο για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν μέσα από την εκπαιδευτική αυτή εκδρομή.

 

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










853