Εκδήλωση της Α΄ Τ.Ε.Σ.Ε.Κ. Λευκωσίας: «Πρασινίζω το Σχολείο μου»


Ο Διευθυντής, ο Καθηγητικός Σύλλογος και η Μαθητική Κοινότητα της Α΄ Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λευκωσίας, τη Δευτέρα  25 Νοεμβρίου  2019, από τις 09:30 έως 13:00, διοργανώνουν  Εκδήλωση Δενδροφύτευσης «Πρασινίζω το Σχολείο μου», στον Περίβολο της Σχολής.

Η σχολική κοινότητα της Α΄ Τ.Ε.Σ.Ε.Κ. Λευκωσίας φυτεύει περισσότερα από 300 δενδρύλλια. Μετέχει στις δράσεις με τις οποίες ενισχύεται ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Στόχοι μας είναι, αφενός,  η ευαισθητοποίηση των μαθητών στο πλαίσιο της πολιτικής κατά της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος. Αφετέρου, η βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και η ομορφιά της σχολικής ζωής.

Προσκαλεσμένοι μας είναι εκπρόσωποι του Υ.Π.Π.Α.Ν, του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος/Τμήμα Δασών,  Επίτροπος Περιβάλλοντος, Επίτροπος Προστασίας των Παιδιών, Επίτροπος Εθελοντισμού, Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, πολιτικά κόμματα, περιβαλλοντικοί  φορείς, οι Δήμοι της Μείζονας Λευκωσίας και τα Μ.Μ.Ε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










736