Διάκριση της Α΄ ΤΕΣΕΚ Λευκωσίας στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Graphic Stories Cyprus


 Πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου 2020 στη Λευκωσία, ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Graphic Stories Cyprus / με τίτλο, “Πολιτιστική κληρονομιά, ένας κόσμος, ένα μέλλον”.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 570 σχεδιαστές, από 22 χώρες του κόσμου, ενώ η κριτική επιτροπή απαρτίζονταν από 11 διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου της οπτικής επικοινωνίας. Από την κριτική επιτροπή διακρίθηκαν 50 συνολικά αφίσες.

Ανάμεσα στις 50 διακριθείσες αφίσες ήταν και αυτή της μαθήτριας, Slavi Ivanchev (Τμήμα ΕΓ2/ Ειδικότητας Γραφικών Τεχνών) της Α΄ ΤΕΣΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΚΤΕΪΛ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΕΣΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2020 στο Laxia Palace στον Πρωταρά ο Παγκύπριος Μαθητικός Διαγωνισμός Κοκτέιλ για μαθητές Τεχνικών Σχολών. Ο διαγωνισμός διατηρεί πάντα το εκπαιδευτικό περιεχόμενό του,  με προσανατολισμό στην πρακτική εξάσκηση. Μέσω αυτού δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να αναπτύξουν το ταλέντο και το ενδιαφέρον τους για την ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Η Α΄ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας συμμετείχε με τέσσερις μαθητές στις κατηγορίες Long Drink και After Dinner, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους Αροδίτη Ιωάννας και Ιωνά Αντρέα: Στην κατηγορία Long Drink συμμετείχαν οι μαθητές Νεάρχου Άντρια (ΞΕ3) και Γεωργίου Στέφανη(ΞΕ3Δ, ενώ στην κατηγορία After Dinner η Κυπριανού Σαββίνα (ΞΕ3Γ) και ο Κουρρά Ιωάννης (ΞΕ3Α).

Στην κατηγορία After Dinner ο Κουρρά Ιωάννης έλαβε την πρώτη θέση και η Κυπριανού Σαββίνα τη δεύτερη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1306