1ο βραβείο στην Κατηγορία Project για την ΤΕΣΕΚ Λεμεσού


Στον 9ο Διεθνή μαθητικό Διαγωνισμό: «Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες»

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος συνδιοργάνωσαν τον 9ο Διεθνή μαθητικό Διαγωνισμό: «Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες».

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι μαθητές: Ανδρέου Ιωάννα, Βασιλείου Γιώργος, Ζλατάρεβα Χρυσούλα, Κύρου Σεμέλη, Μελαναρκίτη Σταυριανή, Νικολαΐδου Ζωή, Παπαχριστοδούλου Αναστασία από το τμήμα ΘΞΜ1. Αντιγιάνς Πάτρικς, Θεοκλής Γιώργος, Καποδίστρια Άννα, Κωνσταντίνου Έλενα, Ρανκόβσκα Βαρβάρα από το τμήμα ΕΓ1. Βαρλάκοβα Σοφία, Ουνγκουρεάνου Μαρία, Πανθαούι Έιμι Τζέιν από το τμήμα ΕΓ2. Κούμουρος Χρίστος, Σωκράτους Παρασκευάς από το τμήμα ΘΓΠ3. Δημητρίου Σπυρίδων Γιώργος, Μελινιώτης Αντρέας, Ομήρου Πάρης, Σωτήρη Θεόδωρος, Στυλιανού Τζον Άγγελος, Χρίστος Κωνσταντίνου από το τμήμα ΞΕ3αβ.

Καθοδήγηση έλαβαν από τους/τις εκπαιδευτικούς: Ελεονώρα Βασιλειάδου, Β.Δ. Γραφικών Τεχνών, Καλλιόπη Βαρνιώτη και Κατερίνα Χριστοδούλου, Φιλόλογοι, Χρίστο Αντρέου και Τρύφωνα Παναγιώτου, εκπαιδευτές Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ  ΠΡΟΚΛΗΣΗ-OURGATEWAYTOTHEWORLD

Β΄ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Η Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - ΜΙΕΕΚ και συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Σπουδών «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» Λεμεσού, της Διεύθυνσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης προκήρυξε μαθητικό διαγωνισμό με θέμα: Λιμάνι Λεμεσού: Ανάπτυξη αλλά και Περιβαλλοντική Πρόκληση – «Our Gateway to the world» με στόχο τη διερεύνηση και την απόκτηση γνώσεων αναφορικά με τη σημασία της λειτουργίας του Λιμανιού της Λεμεσού για την κυπριακή οικονομία και κοινωνία. Στον Διαγωνισμό αυτό έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν με το Β΄ Βραβείο οι μαθήτριες του τμήματος ΘΞΜ1 Ανδρέου Ιωάννα, Νικολαΐδου Ζωή και Παπαχριστοδούλου Αναστασία.

Καθοδήγηση έλαβαν από τη Φιλόλογο Καλλιόπη Βαρνιώτη.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑ -ΠΟΝΤΟΣ -ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΒΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΙΗΣΗ

Ο μαθητής Κονναρής Κωνσταντίνος του τμήματος ΗΥ3, αφού εμπνεύστηκε από την τραγωδία της Μικρασιατικής καταστροφής σε αντιπαραβολή με το δράμα της Κύπρου το 1974, εκπόνησε ποίημα με τίτλο «Μνησιπήμων πόνος». Ο μαθητής κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και βραβεύτηκε.

Καθοδήγηση έλαβε από τη Φιλόλογο Β.Δ. Άντρη Νεοφύτου.

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ»

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΩΝ

Σε μια σεμνή τελετή, που διεξήχθη στη Βιβλιοθήκη της Σχολής μας στις 5  Μαΐου, παρουσία του Διευθυντή Θεόδωρου Ηλία, της υπεύθυνης Β.Δ. Άντρης Νεοφύτου και της υπεύθυνης καθηγήτριας Βιβλιοθήκης Λουκίας Ευγενίου, βραβεύτηκε ο μαθητής Μιχαήλ Παύλος του τμήματος ΞΕ2δ και ο Χόκσον Τάιλερ Ναθαναήλ του τμήματος ΘΗΨ2 για τον ιδιαίτερο ζήλο, που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς στο διάβασμα λογοτεχνικών και άλλων βιβλίων, όπως επίσης και την αξιοποίηση του χώρου της Βιβλιοθήκης, ως αναγνωστήριο και μελέτη.

Ευχόμαστε η αγάπη των μαθητών για μάθηση να λειτουργήσει ως φωτεινό παράδειγμα και για τους υπόλοιπους μαθητές!

Από τη Διεύθυνση  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1388