Θλίψη ΥΠΠΑΝ του για τον θάνατο του Γ. Επιθεωρητή Μέσης Τεχνικής Αντρέα Ελευθερίου


Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γενικού Επιθεωρητή Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αντρέα Ελευθερίου, για τον θάνατό του.

Ο αγαπημένος μας Αντρέας, ο οποίος έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο υπηρέτησε για πολλά χρόνια με πάθος και αφοσίωση την Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση πρώτα ως Εκπαιδευτικός και μετά ως Επιθεωρητής, Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης και Γενικός Επιθεωρητής.

Πάντα δυναμικός και εργατικός αναδείχθηκε αντάξιος του λειτουργήματός του και το τίμησε με τη δράση και την προσφορά του.

Η κηδεία του Ανδρέα Ελευθερίου τελέστηκε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:00 μ. από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη.

Στην κηδεία παρέστησαν ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. Κύπρος Κυπριανού, ενώ επικήδειο εκφώνησε ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κ. Ηλίας Μαρκάτζιης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2315