Συνέδριο: Επαγγέλματα του Μέλλοντος-Νέες Δεξιότητες


Η Διεύθυνση της Α΄ΤΕΣΕΚ Λεμεσού σας προσκαλεί στο συνέδριο που διοργανώνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας «Επαγγέλματα του Μέλλοντος-Νέες Δεξιότητες», την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, 4:30-8:00 μ.μ, στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό συνέδριο που στοχεύει στην παρουσίαση νεων δεξιοτήτων που καλούνται να αποκτήσουν οι αυριανοί εργαζόμενοι των νέων τεχνολογικών επαγγελμάτων στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Με το τέλος του συνεδρίου σύμβουλοι διαφόρων ειδικοτήτων της μέσης τεχνικής εκπαίδευσης θα βρίσκονται εκεί για να λύσουν τυχόν απορίες και να καθοδηγήσουν όσους γονείς το επιθυμούν. Η κάθε οικογένεια με τη συμμετοχή της θα λαμβάνει ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι Engino ως δώρο. Παρακαλώ εγγραφείτε στο τηλ. 25 871402. Μέγιστος αριθμός θέσεων 150.




Comments (1)

  1. Κωνσταντίνος Γεωργίου, Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης ΜΤΕΕΚ :
    Dec 06, 2022 at 08:41 PM

    Με την Παγκοσμιοποίηση, την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Ηλεκτρονική Διεκπεραίωση θα διαμορφωθεί η αγορά τα επόμενα χρόνια. Τα επαγγέλματα του μέλλοντος που θα επιτρέπουν στους νέους να αμείβονται σε υψηλά επίπεδα και να βρίσκουν εύκολα θέσεις εργασίας είναι αυτά που θα έχουν Εξειδικευμένες Γνώσεις και θα συνδέονται άμεσα με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών. Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η σωστή ενημέρωση των Νέων με τα νέα αυτά Επαγγέλματα και τις Εξειδικευμένες Δεξιότητες στη Νέα Μορφή Εργασίας. Συγχαρητήρια στην Διεύθυνση της Α ΤΕΣΕΚ ΛΕΜΕΣΟΥ για αυτή τη πρωτοβουλία με το πρωτοποριακό συνέδριο που στοχεύει στην παρουσίαση Νεων Δεξιοτήτων που καλούνται να αποκτήσουν οι αυριανοί εργαζόμενοι των νέων Τεχνολογικών Επαγγελμάτων στη σύγχρονη αγορά εργασίας.


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1632