Παραχώρηση 4 υποτροφιών για το ΜΒΑ του ΜΙΜ. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2020


Το Mediterranean Institute of Management (ΜΙM), στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες πτυχιούχους ότι θα προσφερθούν τέσσερις υποτροφίες ύψους €1.240 εκάστη (δίδακτρα πρώτης ενότητας) στο αγγλόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ 2020-2021 (βραδινή φοίτηση με διάρκεια 13 μήνες).

Το ΜΙM υπάγεται ως Δημόσια Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και αποτελεί την Πρώτη Σχολή Διοίκησης στην Κύπρο.

Σημαντικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα:

  • Τελευταία ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης: 10 Σεπτεμβρίου 2020 ( μέσω της ιστοσελίδας: www.mim.ac.cy )
  • Το Πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ)
  • Δυνατότητα ολοκλήρωσης του Προγράμματος σε δύο (2) ακαδημαϊκά έτη
  • Δίδακτρα €3.700 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας
  • Πρακτική Κατάρτιση (Internship) για άνεργους πτυχιούχους
  • Έναρξη Προγράμματος: 28 Σεπτεμβρίου 2020

Για την αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΜ: www.mim.ac.cy ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται ως ακολούθως:

Στον Προϊστάμενο του ΜΙΜ, κ. Κυπριανό (Άκη) Νικολαΐδη, τηλ. 22806117 και ηλεκτρονική διεύθυνση knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy ή στους Λειτουργούς του ΜΙΜ κ. Σοφία Ευριπίδου (22806166, sevripidou@kepa.mlsi.gov.cy ) και κ. Έλενα Χριστοδουλίδου (22806106, echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy ).

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










858