Το ΜΙΔ προκηρύσσει Προγράμματα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση 2021-2022


Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) ανακοινώνει την προκήρυξη των ελληνόφωνων Προγραμμάτων Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση 2021-2022 (βραδινής φοίτησης). Το ΜΙΔ αποτελεί την πρώτη Σχολή Διοίκησης στην Κύπρο και υπάγεται ως Δημόσια Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Στόχος των Προγραμμάτων είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να προετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, μέσα από την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα. 

Τα Προγράμματα αρχίζουν στις 2 Φεβρουαρίου του 2021 και ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο του 2022. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα κτήρια του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) στη Λευκωσία, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ.  

Τα δίδακτρα των Προγραμμάτων είναι €3.700 και καταβάλλονται σε δόσεις ανά ενότητα. Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα για φοιτητική χορηγία με μέγιστο ποσό €2.565.  Το ΜΙΔ ενημερώνει επίσης τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες  ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης θα προσφέρει τέσσερις υποτροφίες ύψους €1.250 εκάστη (δίδακτρα πρώτης ενότητας) στους υποψήφιους και υποψήφιες που θα εξασφαλίσουν την ψηλότερη βαθμολογία σε γραπτή εξέταση.

Για την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που θα πρέπει να υποβληθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 και περισσότερες πληροφορίες για τα  μεταπτυχιακά Προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cy ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται ως ακολούθως: Στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ κ. Κυπριανό (Άκη) Νικολαΐδη (22806117, [email protected] ) ή στις Λειτουργούς του ΜΙΔ: κ. Σοφία Ευριπίδου (22806166, [email protected]), και  κ. Έλενα Χριστοδουλίδου (22806106, [email protected] ).

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


772