ΜΙΔ: Θέσεις για μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων


Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες ότι υπάρχουν διαθέσιμες πέντε (5) θέσεις για το ελληνόφωνο Πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 2023-2024 (βραδινής φοίτησης).

Στόχος του Προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες την ευκαιρία να προετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, μέσα από την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους/τις βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα.

Το Πρόγραμμα αρχίζει στις 7  Φεβρουαρίου του 2023 και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2024. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα κτήρια του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) στη Λευκωσία, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ.  

Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.900 και καταβάλλονται σε δόσεις ανά ενότητα. Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα για φοιτητική χορηγία με μέγιστο ποσό €2.565.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής βρίσκεται στον Σύνδεσμο: https://mymim.net/master23-24/   και θα πρέπει να υποβληθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023. Γιαπερισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cy ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορούν να επικοινωνήσουν με Λειτουργούς της Σχολής στα τηλέφωνα 22806106/166/131.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










734