Διαδικτυακή Εκπαιδευτική Συναυλία για παιδιά 6-12 ετών. Γνωριμία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 @ 17:00 από το CYSO Channel στο YouTube 

«Καλωσορίσατε στη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρέα με τον ηθοποιό Πέτρο Γιωρκάτζη…….» Ο μαγικός κόσμος των ήχων, της μελωδίας και του ρυθμού, παρακινούν τον Πέτρο να μαζέψει τους μουσικούς της ορχήστρας για να παίξουν ξανά όλοι μαζί και να κάνουν τους ανθρώπους πάλι χαρούμενους.  

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Γνωριμία με την Ορχήστρα» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικών 6-12. Μέσα από την αφήγηση του Πέτρου Γιωρκάτζη και μουσικά έργα από το αρχείο συναυλιών της ορχήστρας τα παιδιά θα ανακαλύψουν τη μαγεία της συμφωνικής μουσικής, θα γνωρίσουν τα όργανα της ορχήστρας και θα ταξιδέψουν στο κόσμο της μουσικής μέσα από μια διασκεδαστική συναυλία.  

Οι νεαροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις διάφορες ομάδες οργάνων και τον ιδιαίτερο ήχο του κάθε οργάνου ξεχωριστά. Πώς όλα αυτά τα όργανα συνδυάζονται αρμονικά από τους συνθέτες μέσα σε ένα μουσικό κομμάτι; Και πώς οι μουσικοί της συμφωνικής ορχήστρας συντονίζονται και ενώνουν τα ταλέντα τους ώστε όλοι μαζί, σαν ένα σώμα, να μας δώσουν τόσο υπέροχη μουσική; Αυτά θα ανακαλύψουμε μαζί στο διαδικτυακό μας ραντεβού τοερχόμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 από το κανάλι μας στο YouTube – CYSOChannel

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, Cyprus Symphony Orchestra όπου θα αναρτήσουμε σχετικό σύνδεσμο αλλά και περισσότερα σχετικά με τη συναυλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κωνσταντία Ηλία στο 22 463135 ή στο c.elia@cyso.org.cy

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


2099