Κ. Χατζησάββας: Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις συναντώνται τη Δευτέρα με τον ΔΗΣΥ


ΚΥΠΕ - Ολοκληρώνεται αύριο το μεσημέρι, με συνάντηση με το ΔΗΣΥ, ο κύκλος επαφών με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ.

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις είχαν ξεκινήσει από τις 29 Αυγούστου επαφές με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ούτως ώστε να τους ενημερώσουν για το συνταξιοδοτικό ζήτημα και για το θέμα της παραχώρησης θέσεων από τα δημόσια πανεπιστήμια σε υποψήφιους φοιτητές με διεθνείς εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας είπε ότι στις 12:30, αύριο Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου,  οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θα έχουν συνάντηση με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, στη Λευκωσία.
«Είναι η τελευταία συνάντηση μέσα στα πλαίσια των επαφών που είχαμε με όλα τα κόμματα», σημείωσε.
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Χατζησάββας είπε ότι αύριο Δευτέρα, στις 15:00, συνέρχεται, στο οίκημα της Οργάνωσης, στη Λευκωσία, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ, το οποίο θα συζητήσει τη νέα μορφή αξιολόγησης του μαθητή και θα λάβει τις αποφάσεις του.
Σε ερώτηση αν θα συζητήσουν και την δημόσια πρόσκληση που τους απηύθυνε ο Υπουργός Παιδείας να προσέλθουν σε διάλογο, ο κ. Χατζησάββας είπε ότι  αναμένεται να τους απασχολήσει και αυτό το ζήτημα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1510