Ο ΣΕΔΜΕΚ χαιρετίζει την απάντηση Χαμπιαούρη


Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Διευθυντών ΣΕΔΜΕΚ «χαιρετίζει την απάντηση του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναφορικά με την επιστολή που του είχε αποστείλει στις 03/10/2019 σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής της νομοθεσίας με το νέο σύστημα

αξιολόγησης του μαθητή και ειδικότερα με το περιεχόμενο της εγκυκλίου ημερομηνίας 02/09/2019 που είχε αποσταλεί προς τις Διευθύνσεις των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς για εφαρμογή. Η ίδια επιστολή είχε αποσταλεί προηγουμένως και προς τις Γραμματείες της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ . Το συμβούλιο του ΣΕΔΜΕΚ είχε συνάντηση με τη Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ κατά την οποίαν ανάλυσε το περιεχόμενο των εισηγήσεων του συνδέσμου.

Η θετική αντιμετώπιση εκ μέρους του ΥΠΠΑΝ των εισηγήσεων του ΣΕΔΜΕΚ και η ετοιμότητα του για περαιτέρω συζήτηση με την προϋπόθεση ότι η ίδια η ΟΕΛΜΕΚ, ως το επίσημο συνδικαλιστικό σώμα, το  ζητήσει δεν μας βρίσκει αντίθετους.

Καλούμε τις Γραμματείες της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ όπως φέρουν τις εισηγήσεις του συνδέσμου Διευθυντών προς το ΥΠΠΑΝ για συζήτηση.

Εάν δεσμεύονται με άλλες αποφάσεις, να καλέσουν τα συλλογικά τους όργανα για να τους εξουσιοδοτήσουν να μπουν σε διάλογο επί της εγκυκλίου το συντομότερο δυνατό.

 Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια δεδομένου ότι από αύριο 6/10 μπαίνουμε στο δεύτερο μήνα λειτουργίας των σχολείων. Η οποιοδήποτε αβεβαιότητα σχετικά με τα τετράμηνα θα πρέπει άμεσα να τερματιστεί». 

Επισυνάπτεται η απάντηση του ΥΠΠΑΝ

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1385