ΣΕΚΦ: 60 θέσεις για συμμετοχή στο 46ο ετήσιο Συνέδριο της ΠΕΦ στην Κόρινθο


Το ΚΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Κυπρίων Φιλολόγων (ΣΕΚΦ) ανακοινώνει στους Φιλολόγους ότι "η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων (ΠΕΦ) μας έχει παραχωρήσει  60 θέσειςγια συμμετοχή στο 46ο ετήσιο Συνέδριό της, που θα διεξαχθεί  στην Κόρινθο, στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου 2019, με θέμα: «Βυζάντιο: Ιστορία και Πολιτισμός». Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΠΕΦ: http://www.p-e-f.gr.

Όπως ήδη γνωρίζετε, δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο έχουν πρώτιστα τα εκλεγμένα μέλη του ΚΔΣ του ΣΕΚΦ και των Επαρχιακών Συμβουλίων του Συνδέσμου (δύο μέλη ανά Επαρχιακό). Για τις υπόλοιπες κενές θέσεις, τις οποίες μας παραχωρεί η ΠΕΦ, το ΚΔΣ απευθύνεται προς τον Κλάδο για πλήρωσή των. Επισημαίνεται ότι είναι αυτονόητη η ουσιαστική συμμετοχή των συμμετεχόντων στις εργασίες του Συνεδρίου καθώς και το ότι, επιστρέφοντας στην Κύπρο, θα πρέπει να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές σε επίπεδο σχολικής μονάδας.  Επίσης, τονίζεται ότι στο συνέδριο θα λαμβάνονται παρουσίες.

Συνάδελφοι,

  1. Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε, όσοι ενδιαφέρεστε, την επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής, και να την αποστείλετε με τηλεομοιότυπο στην ΟΕΛΜΕΚ (Κωνσταντίνου Σπυριδάκι 3-5, 2015 Στρόβολος, Λευκωσία, φαξ: 22379430, 22379550 τηλ.: 22378480, 22379590), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη,  23 Οκτωβρίου 2019.
  2. Προτεραιότητα έχουν οι συνάδελφοι που θα υποβάλουν για πρώτη φορά αίτηση ή δεν έχουν συμμετάσχει στα δύο τελευταία Συνέδρια που διοργάνωσε η ΠΕΦ (2017 και 2018). Οι υπόλοιπες αδιάθετες θέσεις θα καλυφθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης από τους υπόλοιπους συναδέλφους που θα υποβάλουν αίτηση.
  3. Η επιλογή των συναδέλφων θα γίνει με κλήρωση την Τετάρτη,  23 Οκτωβρίου 2019 στις 2:00 μ.μ. στην ΟΕΛΜΕΚ, στην παρουσία του ΚΔΣ του ΣΕΚΦ, της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ, των Προέδρων των Επαρχιακών Συμβουλίων και όσων συναδέλφων επιθυμούν να παραστούν. Όσοι επιλεγείτε, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς, ενώ ο  κατάλογος ονομάτων θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης και στα σχολεία.
  4. Η διευθέτηση για τη μετάβαση των συνέδρων στην Κόρινθο θα γίνει από τους ίδιους τους συνέδρους.
  5. Επιπλέον, θα απευθυνθείτε μέσω του συστήματος του ΣΕΠ προς τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για εξασφάλιση άδειας απουσίας από το Σχολείο σας την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου και την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019. Παράλληλα, δεσμεύεστε ότι θα καλύψετε τις διδακτικές περιόδους που θα χαθούν.
  6. Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι σύνεδροι, μέλη ΚΔΣ, εκπρόσωποι Επαρχιακών, επιλεγέντες ή κληρωθέντες συνάδελφοι, καλύπτουν μόνοι τους το κόστος της μετάβασης και διαμονής τους στην Αθήνα".

                                    

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1203