Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»: Μαθήτριες έκοψαν τα μαλλιά τους για τους καρκινοπαθείς


Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου, μαθήτριες του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», δίδαξαν ανθρωπιά κι αγάπη. Αφέθηκαν στα χέρια πέντε επαγγελματιών κομμωτριών κι έκοψαν τα μαλλιά τους, ώστε να δημιουργήσουν με αυτά περούκα, για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.. Οι συμμαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές τους, επιβράβευσαν το θάρρος τους, ενισχύοντας οικονομικά την πρωτοβουλία αυτή.

Η δράση του σχολείου αντιμετωπίστηκε με τόσο ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους, ώστε ο αρχικός αριθμός των 30 ατόμων που θα έκοβαν τα μαλλιά τους, γρήγορα αυξήθηκε σε 45. Αποτέλεσμα; 97 κοτσίδες μαζεύτηκαν μέχρι τη λήξη των μαθημάτων! Όσο για την οικονομική επιβράβευση, αυτή επέφερε το ποσό των €590, το οποίο θα επενδυθεί κι αυτό με τη σειρά του, στην αγορά περούκας και ειδικών καπέλων, που θα δοθούν ως δωρεά στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Αξίζει να αναφερθεί πως από τη δράση του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», μαζεύτηκαν άλλα €450 από την πώληση φυλακτών του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων, μαθήτριες παρέδωσαν σε κοινωνική λειτουργό του ΠΑΣΥΚΑΦ, στα κεντρικά γραφεία της Λευκωσίας, τα μαλλιά καθώς και τα έσοδα από τα φυλακτά κι αυτή τις ευχαρίστησε προσωπικά για την πράξη τους.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1247