Συγκέντρωση ΟΕΛΜΕΚ – ΟΛΤΕΚ για το συνταξιοδοτικό ζήτημα


 Αφορά τους Καθηγητές που έχουν μονιμοποιηθεί μετά την 1/10/2011 (ή θα μονιμοποιηθούν μετά την ημερομηνία αυτή) και δεν είναι ενταγμένοι στο κρατικό συνταξιοδοτικό σχέδιο

 Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ – ΟΛΤΕΚ καλούν τους Καθηγητές που έχουν μονιμοποιηθεί στη Δημόσια Εκπαιδευτική Υπηρεσία μετά την 1/10/2011(ή θα μονιμοποιηθούν μετά την ημερομηνία αυτή), οι οποίοι, ως γνωστό, δεν είναι ενταγμένοι στο κρατικό συνταξιοδοτικό σχέδιο, σε κοινή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8η Φεβρουαρίου 2020, η ώρα 10:00πμ στο Κέντρο ΟΑΣΗ στη Χοιροκοιτία, γιαενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει για το συνταξιοδοτικό ζήτημα και λήψη αποφάσεων.

Στη συγκέντρωση καλούνται να παρευρεθούν και οι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται με το καθεστώς του έκτακτου/συμβασιούχου, αφού το ζήτημα αυτό τους επηρεάζει άμεσα.




Comments (2)

  1. Στέλιος Στυλιανού:
    Jan 28, 2020 at 07:23 PM

    Λήψη αποφάσεων; Mάλλον κάποιοι έχουν μπερδευτεί... Υπάρχουν αποφάσεις των δύο τελευταίων ΠΣΓΑ Οελμεκ που ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ την Οργάνωση για το θέμα.Ας ανατρέξουν εκεί όσοι έχουν ασθενή μνήμη (ή κάνουν ότι έχουν ασθενή μνήμη...).Και ας υλοποιήσουν επιτέλους αυτές τις αποφάσεις οι της Ηγεσίας της Οελμεκ.Αν μπορούν ή όχι ,είναι στην κρίση σου καθενός πλέον... Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση.Οι επηρεαζόμενοι δε θέλουν ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει για το συνταξιοδοτικό .Την πήραν πολλές φορές αυτήν την ενημέρωση. Και την εμπέδωσαν.....Θέλουν ενημέρωση για τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών....Τα οποία είναι μηδενικά προς το παρόν

  2. Αστερω Χατζησαββα:
    Jan 29, 2020 at 06:05 PM

    Οσοι είναι απόφοιτοι του Ενιαίου Λυκείου , ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ από το να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ θέση στο δημόσιο σχολείο, επειδή η τότε ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ των χειρισμών σχετικά με τα επιλεγόμενα μαθήματα επέτρεπε στους μαθητές να παίρνουν άλλες ξένες γλώσσες εκτός αυτών που απαιτούνται από τα σχέδια υπηρεσίας δηλ. τα Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά . Μπράβο στην Μπανανία μας!!! Τώρα ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ και δίκαια.
    Εμείς οι καθηγητές με ειδικότητα τις παραπάνω γλώσσες,λόγω αυτής της ΙΔΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ καθυστερήσαμε να μονιμοποιηθούμε ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ με αποτέλεσμα να χάσουμε ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ . ( μόνιμοι μετά το 2011)
    Λοιπόν ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ;


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1363