Κώστας Χατζησάββας: Τηλεσυνάντηση ΟΕΛΜΕΚ με τον ΥΠΠΑΝ για φλέγοντα ζητήματα


«Ο εκπαιδευτικός κόσμος πολύ ψηλά στα μάτια της κοινωνίας μας»

Με γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας αναφέρει;

  "Οι απρόσμενες εξελίξεις λόγω κορωνοϊού, προκάλεσαν και συνεχώς προκαλούν, δυστυχώς, απρόβλεπτα προβλήματα στο εκπαιδευτικό μας σύστημα που σχετίζονται τόσο με τους μαθητές μας, πρωτίστως του τελειόφοιτους και τις Παγκύπριες Εξετάσεις, όσο και με τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Η Οργάνωσή μας, παρακολουθεί πολύ στενά όλες τις σχετικές με τα εκπαιδευτικά δρώμενα εξελίξεις και παρεμβαίνει, άμεσα, προς το ΥΠΠΑΝ με εισηγήσεις για τα φλέγοντα, υπό τις περιστάσεις, ζητήματα που συνεχώς αναφύονται. 

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον Υπουργό Παιδείας και έχουμε ζητήσει τηλεσυνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για συζήτηση  ζητημάτων υψίστης σημασίας που προκύπτουν την περίοδο αυτή, όπως Παγκύπριες Εξετάσεις, εξεταστέα ύλη τελειόφοιτων μαθητών, προαγωγικές εξετάσεις κοκ.

 Τέλος, θέλω για μια ακόμη φορά εκ μέρους της ΟΕΛΜΕΚ να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης για το σημαντικό εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό έργο που προσφέρουν την περίοδο αυτή κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, γεγονός το οποίο καταξιώνει  τον εκπαιδευτικό κόσμο πολύ ψηλά στα μάτια της κοινωνίας μας.  Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνούμε τους 100 συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν άμεσα, μέσω της Οργάνωσής μας, στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας  για εθελοντική προσφορά και αυτή τη στιγμή βρίσκονται και αυτοί στην πρώτη γραμμή για αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Τους συγχαίρουμε ξανά και αυτούς".  




Comments (1)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2247