Συνάντηση ΣΥΚΑΠ με Διευθυντή Μέσης και Διευθυντή Γραφείου Προγραμματισμού


Σε ανακοίνωσή του ο  Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής αναφέρει:

  "Την Πέμπτη 25/6/2020 το ΔΣ του ΣΥΚΑΠ, παρουσία της ΟΕΛΜΕΚ, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης κ. Λούη Κυπριανό και τον Διευθυντή του Γραφείου Προγραμματισμού κ. Ανδρέα Φιλίππου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία ΥΠΠΑΝ.

Κατά την έναρξη της συνάντησης ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης κ. Λούης Κυπριανός, εξήρε το ρόλο που έχουν διαδραματίσει οι καθηγητές Πληροφορικής στη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ευχαρίστησε θερμά για τη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν, όλο αυτό το διάστημα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όπου το ΔΣ του ΣΥΚΑΠ, έθεσε τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της Πληροφορικής, όπως εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θέσεις προαγωγών ΒΔ Πληροφορικής, Ηλεκτρονική διοίκηση και συντήρηση μηχανογραφικού εξοπλισμού σχολείων.

Οι κ. Λούης και Φιλίππου, άκουσαν με προσοχή και κατανόηση της ανησυχίες των καθηγητών Πληροφορικής και δεσμεύτηκαν να μελετήσουν και να απαντήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η ΟΕΛΜΕΚ από την πλευρά της υποστήριξε πλήρως τα αιτήματα του ΣΥΚΑΠ.

Τέλος για το θέμα της συντήρησης μηχανογραφικού εξοπλισμού σχολείων, ο κ. Λούης μας ανέφερε ότι δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του και μας παρέπεμψε στον Γενικό Διευθυντή του ΥΠΠΑΝ. 

Ο ΣΥΚΑΠ, με επιστολή στην ΟΕΛΜΕΚ,  ζήτησε άμεση συνάντηση με τον Υπουργό και τον Γενικό Διευθυντή του ΥΠΠΑΝ".
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter492