Κ. Χατζησάββας: Να αποκατασταθεί άμεσα η προκλητική μετακίνηση Διευθύντριας στην Πάφο


Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας με γραπτή δήλωσή του αναφέρει:

«Αυτό που συνέβη μέσα σε 24 ώρες αναφορικά με τις τοποθετήσεις/μετακινήσεις Διευθυντών/Διευθυντριών στην Πάφο είναι προκλητικό και προσβλητικό για το εκπαιδευτικό μας σύστημα, αλλά και για τον άνθρωπο εκπαιδευτικό. Η ενέργεια του ΥΠΠΑΝ να ανακαλέσει σήμερα την τοποθέτηση έμπειρης Διευθύντριας, που τοποθετήθηκε με χθεσινή ανακοίνωση σε Λύκειο της Πάφου, αποτελεί πραγματικά πρόκληση και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη.

Θέλω να καλέσω τον Υπουργό Παιδείας να προχωρήσει, άμεσα, προς αποκατάσταση αυτής της αδικίας, αλλά και να εξηγήσει τους λόγους που το υπουργείο του προέβη σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος μιας έμπειρης Διευθύντριας. 

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει το δίκαιο αίτημα της Οργάνωσης μας, για δημιουργία κανονισμών μετακινήσεων/τοποθετήσεων και για τους Διευθυντές, ώστε να αποτρέπονται εξωτερικές παρεμβάσεις στις τοποθετήσεις». 

 




Comments (1)

  1. Γιώργος Χρυσοστόμου:
    Jul 03, 2020 at 12:35 AM

    Εύγε στην ΟΕΛΜΕΚ για την εύστοχη και άμεση τοποθέτησή της επί του θέματος. Τους λόγους τους κατανοούν όλοι όσοι γνωρίζουν
    τις Κυπριακές πραγματικότητες και πως λειτουργεί το σύστημα. Η αξιοπρέπεια του ανθρώπου είναι ιερή και δεν μπορεί να γίνεται βορά στα δόντια κανενός.


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










3115