Συγκέντρωση στη Χοιροκοιτία αδιόριστων από τον κατάλογο Διορισίμων και πρωτοβουλία ΟΕΛΜΕΚ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Χοιροκοιτία συγκέντρωση εκπαιδευτικών που διορίστηκαν με βάση τον Κατάλογο Διορισίμων και οι οποίοι μετά από δυο χρόνια υπηρεσίας κινδυνεύουν να μείνουν αδιόριστοι.

Μετά τις τελευταίες εξετάσεις Διορισίμων που πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο του 2019, αναρτήθηκε από την ΕΕΥ στις 30 Ιουνίου 2020, ο αναθεωρημένος Κατάλογος Διορισίμων με τη νέα σειρά των υποψηφίων. Με την πρόσθεση των νέων βαθμολογιών των υποψηφίων του 2019, αρκετοί από αυτούς έχουν περάσει πιο μπροστά από εκείνους του 2017. Για παράδειγμα κάποιος που διορίστηκε με βάση τη βαθμολογία του 2017 και ήταν αριθμός 5 σήμερα, μπορεί να πήγε στο 10 κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει άμεσα να μη διοριστεί την επόμενη σχολική χρονιά.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και μέλη της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ. Όπως ανέφερε στο Paideia-News ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας, «η Οργάνωση θα στείλει επιστολές στον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου, και στον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας Βουλής για άμεση συζήτηση του προβλήματος με στόχο να διορθωθούν οι στρεβλώσεις».

Διαβάστε επίσης 

Συνάντηση Προδρόμου με τον Πρόεδρο και Μέλη της Επιτροπής Διορισίμων




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2876