Ο ΟΕΛΜΕΚ συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Παγκύπριες καθώς και τους εκπαιδευτικούς


Η ΟΕΛΜΕΚ, με ανακοίνωσή της, «συγχαίρει όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που συμμετείχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά τους, που κάτω από τις δύσκολες και ιδιόμορφες φετινές συνθήκες, έδωσαν τον αγώνα τους για εισαγωγή στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, το ΑΞΙΚ και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας. Επιπρόσθετα, άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι εκπαιδευτικοί, που για ακόμα μια φορά, με συνέπεια και επαγγελματισμό, προετοίμασαν τους μαθητές τους κατάλληλα, ώστε να επιτύχουν όσο το δυνατό καλύτερα αποτελέσματα.

Συγχαίρουμε, όλα τα παιδιά που εξασφάλισαν θέση και είμαστε σίγουροι ότι, φεύγοντας από το Δημόσιο Σχολείο,  έχουν όλα τα εφόδια για  μία πετυχημένη πορεία στον κλάδο σπουδών στον οποίο  έχουν εισαχθεί. Ταυτόχρονα, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε  όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις και αναμένουν υπομονετικά τα αποτελέσματα για την εισαγωγή τους στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Τέλος, σε όσα παιδιά δεν εξασφάλισαν θέση  στη σχολή που επιθυμούσαν, θα θέλαμε να στείλουμε το μήνυμα ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για να κυνηγήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Μια «αποτυχία» είναι  κυρίως μια  εμπειρία μάθησης και είναι συνυφασμένη με τη ζωή ενός δημιουργικού ανθρώπου, ο οποίος δεν επαναπαύεται ποτέ, αλλά πάντα παλεύει να κατακτήσει τους στόχους του».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










681