Τις απόψεις της στον ΥΠΠΑΝ Πρόδρομο Προδρόμου εξέτασε η ΟΕΛΜΕΚ σε σημερινή συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας.
Ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας ανέφερε στο Paideia-News ότι ο υπουργός είπε ότι οι αποφάσεις για το πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία εξαρτώνται από την κατάσταση που θα επικρατεί αναφορικά με τα κρούσματα και την πανδημία ευρύτερα.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζησάββα, η ΟΕΛΜΕΚ εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες απόψεις αναφορικά με την προετοιμασία που πρέπει να γίνει πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν χωριστές συναντήσεις του Υπουργού Παιδείας με πέντε ειδικότητες. Αγγλικών, Φιλολόγων, Πληροφορικής, Μαθηματικών και Βιολογίας. Η κάθε συνάντηση θα γίνεται στην παρουσία της ΟΕΛΜΕΚ.