«Αλλαγή»: Υποψήφιος για τις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ με το ψηφοδέλτιο της «Προοδευτικής» βεβηλώνει τα θεία


Με ανακοίνωσή της η ΚΙνηση Καθηγητών "Αλλαγή" αναφέρει:  

"Μια είδηση των τελευταίων ωρών που κάνει τον γύρο των ειδησιογραφικών πρακτορείων και του διαδικτύου, άφησε εμβρόντητο τον εκπαιδευτικό κόσμο αλλά και ευρύτερα την κοινή γνώμη. Πρόκειται για τον καθηγητή Τέχνης, Γ.Γ., ο οποίος είναι διευθυντής στο Γυμνάσιο Ακακίου και ο οποίος δημοσίευσε βλάσφημες εικόνες – δημιουργήματα στα οποία βεβηλώνει με ένα απίστευτα αισχρό και χυδαίο τρόπο τα ιερά και τα όσια της χριστιανικής μας πίστης, τον ίδιο τον Ιησού μας Χριστό. Η αρρωστημένη του «τέχνη», αν αυτό μπορεί να ονομαστεί τέχνη, δεν παύει μόνο στο να προκαλέσει τα θρησκευτικά συναισθήματα και την πίστη του λαού μας αλλά προκαλεί και τα εθνικά συναισθήματα καθώς ανοσιουργεί και σε ιστορικά μας πρόσωπα που συνέβαλαν με τους αγώνες τους στην ελευθερία του τόπου μας.

Ο συγκεκριμένος δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος που αν και προκλητικός, θα μπορούσε να προσπεράσει αδιάφορα κάποιος. Τυγχάνει να είναι συνάδελφος εκπαιδευτικός, διευθυντής σχολείου και επομένως άτομο όπου περνούν χιλιάδες παιδιά από την διδασκαλία και επιρροή του. Ο εν λόγω εκπαιδευτικός είναι και έντονα πολιτικοποιημένος. Ανήκει ιδεολογικά στο χώρο της «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ» με την οποία κατέρχεται και ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ της 24ης Σεπτεμβρίου.

Εκ των πραγμάτων τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι έντονα:
1. Γνώριζε η «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» για το είδος «Τέχνης» που πρόβαλλε ο συγκεκριμένος υποψήφιός τους;
2. Υιοθετεί τέτοιες συμπεριφορές από μέλη και υποψηφίους της η «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» στο όνομα της δήθεν ελευθερίας έκφρασης;
3. Αυτά τα ερωτήματα τίθενται και προς τις συνεργαζόμενες με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Κινήσεις που αποτελούν την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ, ΔΗΚΙ και ΝΕΑ ΠΝΟΗ. Δέχονται να συνεργάζονται με μια Κίνηση, η οποία στεγάζει άτομα που με την όλη δράση και συμπεριφορά τους ασελγούν στα ιερά και τα όσια του λαού μας";
Comments (0)

Add a new comment:


Newsletter2740