QUO VADIS


ΤΟΥ ΛΟΪΖΟΥ ΣΕΠΟΥ*

Τα γεγονότα που συνέβησαν την πρώτη μέρα του σχολείου δεν τιμούν κανένα και κυρίως τους γονείς. Φαίνεται πως  αρκετοί γονείς  δεν μπορούν να ελέγξουν την συμπεριφορά των παιδιών τους.

Είναι λυπηρό και καταδικαστέο αυτό που έγινε για τα πτηνά και τα ζώα. Όμως  φαίνεται πως δεν ενοχλήθηκε κανείς και κυρίως καμία για το περιεχόμενο του πανό. Το “πιο κ@@@@@@@@@ όσο ποτέ” είναι ενθάρρυνση για βιασμό! Περίπου το 70% των εκπαιδευτικών είναι γυναίκες. Που βρίσκονται οι γυναίκες εκπαιδευτικοί; Που βρίσκονται οι ακτιβίστριες που αγωνίζονται ενάντια στη βία σε βάρος των γυναικών;  Γιατί η διεύθυνση δεν κατέβασε ΑΜΕΣΩΣ το πανό;

Μας βγήκε και η καλλιτεχνική έκφραση. Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες! Γιατί δεν ζωγράφισε τον Μωάμεθ ή τον Βούδα; Δεν το έκανε διότι γνωρίζει ποια θα ήταν η τύχη του! Μήπως ο λόγος που προσέβαλε την Χριστιανική θρησκεία είναι η πιθανότητα να είναι θαυμαστής του νεο-οθωμανισμού;

Που βρίσκεται ο Καυκαλιάς;

Που Βρίσκεται ο Λουκαΐδης;

Που Βρίσκεται η Κουκουμά;

Που βρίσκεται η Ερωτοκρίτου;

Που βρίσκεται η Δημητρίου;

Που βρίσκεται ο Χατζηγιάννης;

Που βρίσκεται ο Περδίκκης;

Που βρίσκεται η Επίτροπος Λοττίδου;

Που βρίσκεται η Επίτροπος Μιχαηλίδου που ενοχλήθηκε μόνο για τα ζώα και όχι για την δήλωση που γράφεται στο πανό;

Ίσως να βρίσκονται στον αγωγό που ενώνει το Λύκειο Παραλιμνίου και Γυμνασίου Ακακίου αφού πρώτα περάσουν να πάρουν την έγκριση της Προοδευτικής και της  Εζεκίας Παπαϊωάννου.

Σημ.:  Οι μαθητές που είχαν εμπλοκή στην κατασκευή/ετοιμασία του πανό θα πρέπει να αποβληθούν δια παντός  χωρίς δικαίωμα μετεγγραφής.

*Διευθυντής Λυκείου




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










4564