Διάκριση Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού στο «Λογιπαίγνιον 2020»


Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας, ο διαγωνισμός   «Λογιπαίγνιον 2020» που ξεκίνησε την σχολική χρονιά 2019-2020, ολοκληρώθηκε με τον τελικό στις  14 Οκτωβρίου 2020. Το θέμα ήταν η «Έξυπνη Πόλη» (Smart City)

 Ο διαγωνισμός, ο οποίος έγινε πλέον θεσμός, συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας,  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, την υποστήριξη της Wargaming Group Ltd και τη συνεργασία του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής και Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Κύριος στόχος είναι η ενθάρρυνση της εφευρετικότητας, της λογικής σκέψης και της δημιουργικότητας στην Πληροφορική καθώς και ο σωστός, εύχρηστος και κριτικός σχεδιασμός Πολυμεσικών Εφαρμογών. Τους

Το γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ομάδα «Spark the Society», αποτελούμενη από τους μαθητές Στυλιανό Γεωργίου, Λένο Χαραλάμπους και Στέφανο Χατζηνικόλα (οι οποίοι μαθητές φοιτούν στην Α΄ λυκείου φέτος) και Γεώργιο Πόζωτο Γ3, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Πληροφορικής Γιώργου Χατζηγιάννη με το παιχνίδι «MAKE IT SMART».

Στον διαγωνισμό η ομάδα του γυμνασίου Αγίου Στυλιανού κατέλαβε την 3 θέση.

Η Διεύθυνση του σχολείου συγχαίρει  τους μαθητές και τον καθηγητή τους για την επιτυχία τους.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










752