Συνάντηση Συνδέσμου Διορισίμων Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης με την ΟΕΛΜΕΚ


Ο Σύνδεσμος Διορισίμων Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης πραγματοποίησε την Πέμπτη 03/12/2020 συνάντηση με την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ. Στη συνάντηση ο Σύνδεσμος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προβλήματα και τις στρεβλώσεις που αφορούν το ΝΣΔ στην εκπαίδευση αλλά και την επιτακτική ανάγκη άμεσης επίλυσης τους  προτού διογκωθούν σε τέτοιο βαθμό με δυσμενείς επιπτώσεις στην εκπαίδευση αλλά και στο καθεστώς εργοδότησης αρκετών εκπαιδευτικών.

Η τοποθέτηση του Συνδέσμου Διορισίμων ήταν ξεκάθαρη: «Στηρίξαμε και στηρίζουμε το ΝΣΔ, όμως κρίνουμε αναγκαία την άμεση τακτοποίηση των όσων προβλημάτων παρουσιάστηκαν και πρόκειται να παρουσιαστούν από την εφαρμογή του». Επί του θέματος παρουσιάσαμε για ακόμη μια φορά την πρόταση μας με την οποία διευθετούνται κάποιες από τις στρεβλώσεις που έχουν δημιουργηθεί. Ακόμη, ζητήσαμε από την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια μας για άμεση σύσταση της επιτροπής από το ΥΠΠΑΝ για επίλυση των προβλημάτων του ΝΣΔ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύσταση της συγκεκριμένης επιτροπής ήταν απαίτηση των βουλευτών-μελών της επιτροπής Παιδείας.

Η ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα του θέματος, δεσμεύτηκε ότι αφού συζητηθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρία της οργάνωσης, θα μας ενημερώσει για τα επόμενα βήματα.

Ο Σύνδεσμος Διορισίμων Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης  θα συνεχίσει εντατικά τις προσπάθειες μέχρι να αρθεί η αδικία εις βάρος των συμβασιούχων συναδέλφων αλλά και να διορθωθούν οι στρεβλώσεις που έχουν παρουσιαστεί στο ΝΣΔ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










797