Θ. Πολυβίου: Ζητήσαμε από τον δρα Τσιούτη να ανοίξουν τα σχολεία και να μην ξαναχρειαστεί να κλείσουν


«Με τον δρα Τσιούτη, δεν συζητήθηκε το θέμα της άμεσης επιστροφής των μαθητών του Γυμνασίου» 

Κανονικά με εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση θα συνεχίσουν οι μαθητές των γυμνασίων και την επόμενη Δευτέρα. Αυτό συνεπάγεται από το γεγονός ότι στη σημερινή συνάντηση του Κωνσταντίνου Τσιούτη με την ΟΕΛΜΕΚ δεν συζητήθηκε αυτό το αίτημα, της άμεσης δηλαδή επιστροφής των Γυμνασίων στα σχολεία.

 Όπως δήλωσε στο Paideia-News ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου, στη διάρκεια της συζήτησης τονίσαμε ότι πρέπει να εξευρεθεί τρόπος ώστε να ανοίξουν τα σχολεία και να μην ξαναχρειαστεί να κλείσουν. Ο δρ Τσιούτης ανέλαβε να ετοιμάσει πρωτόκολλο καταθέσει ως εισήγησης στην Επιτροπή των Επιδημιολόγων.

Επίσης ο κ. Πολυβίου ανέφερε ότι η ΟΕΛΜΕΚ έθεσε το θέμα της ιχνηλάτισης ώστε από την ώρα που εντοπίζεται κρούσμα να είναι καθορισμένη η διαδικασία που θα ακολουθείται κάτι που αντιμετωπίστηκε θετικά από τον δρα Τσιούτη. Τέλος αναφορικά με το τεστ σάλιου που τέθηκε από την ΟΕΛΜΕΚ ο κ. Τσιούτης είπε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα και μετά να ληφθεί απόφαση.     

Πάντως, την ερχόμενη Τρίτη συνεδριάζει το Υπουργικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











1002