Ο Σύνδεσμος Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ πραγματοποίησε με επιτυχία το 16ο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριό του


 Ο Σύνδεσμος Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το 16ο  Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριό του, που διοργανώθηκε φέτος διαδικτυακά και είχε θέμα: «Το κύτταρο αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής».

Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του ΥΠΠΑΝ και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και την Επιθεώρηση Βιολογίας/Φυσιογνωστικών.

Τον ρόλο του επιστημονικού συντονιστή είχε ο Δρ. Αντώνης Κυρμίζης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών του ΠΚ και Πρόεδρος του Τμήματος.

Εκλεκτοί ομιλητές στο Συνέδριο μας ήταν οι πιο κάτω:

Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης, Καθηγητής Τμήματος Βιολογικών Επιστημών, ΠΚ.

Δρ. Ρεβέκκα Μάτσα, Διευθύντρια Ερευνών Τμήματος Νευροβιολογίας, Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Δρ. Κατερίνα Στρατή, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Βιολογικών Επιστημών, ΠΚ.

Δρ. Σίμων Μαλάς, Κλινικός Ογκολόγος, Διευθυντής Ογκολογικού Τμήματος, Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δρ. Καρολίνα Σισμάνη, Διευθύντρια Τμήματος Κυτταρογενετικής και Γονιδιωματικής, ΙΝΓΚ.

Δρ. Μενέλαος Σταυρινίδης, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης τροφίμων, ΤΕΠΑΚ.

Η Επιτροπή του Συνδέσμου Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές για τις εξαιρετικές ομιλίες τους, τον επιστημονικό συντονιστή και όλους τους συνέδρους που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εργασίες του διαδικτυακού αυτού συνεδρίου.

Ευχαριστεί, τέλος, την εταιρεία «Black lemon» και τον κ. Αντρέα Φυλακτού για την τεχνική υποστήριξη του διαδικτυακού συνεδρίου.

Ο σύνδεσμο (link) με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο στο youtube. https://www.youtube.com/watch?v=17uf0aApcDY




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










666