Οι καθηγητές ΣΕΑ, ΟΕΛΜΕΚ δηλώνουν έτοιμοι των για στήριξη των πυρόπληκτων μαθητών/τριών


Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καθηγητών/τριών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής ΣΕΑ - (ΟΕΛΜΕΚ), με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «δηλώνει την ετοιμότητά του για συναισθηματική στήριξη και συμπαράσταση προς όλους τους μαθητές/τριες των επηρεαζόμενων κοινοτήτων από την άνευ προηγουμένου καταστροφική πυρκαγιά που απανθράκωσε ανθρώπους και ζώα, και αποτέφρωσε σπίτια, περιουσίες και το περιβάλλον των χωριών τους.

Ήδη από το πρωί σήμερα, ομάδα εθελοντών/τριών καθηγητών/τριών ΣΕΑ μάζεψαν αναγκαία είδη, αγόρασαν τρόφιμα και νερό και τα μετέφεραν στο Συντονιστικό Κέντρο στη Σκαρίνου.  Επίσης ομάδες εθελοντών/τριών καθηγητών/τριών ΣΕΑ δήλωσαν συμμετοχή στις δράσεις στήριξης προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους που οργανώνει το Hope for Children και άλλες εθελοντικές οργανώσεις.

Μέλη μας θα συμμετέχουν στη στήριξη των μαθητών/τριών στο Γυμνάσιο Λευκάρων που οργανώνεται για τις επόμενες μέρες. Ως Σύνδεσμος θρηνούμε μαζί με την υπόλοιπη Κύπρο, για την τεράστια καταστροφή και αναγνωρίζουμε το τεράστιο τραύμα που αποτυπώνεται στον κάθε πληγέντα, αλλά και ιδιαίτερα στα παιδιά. Ως εκ τούτου, είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα τους με όποιο τρόπο και μέσο έχουμε στη διάθεσή μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










779