Συγχαρητήρια ΟΕΛΜΕΚ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις


Η ΟΕΛΜΕΚ με ανακοίνωσή της, «συγχαίρει όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που συμμετείχαν φέτος στις Παγκύπριες Εξετάσεις, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά τους, που κάτω από τις δύσκολες και ιδιόμορφες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης του COVID 19, έδωσαν τον αγώνα τους για εισαγωγή στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, το ΑΞΙΚ και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Συγχαίρουμε θερμά όλα τα παιδιά που εξασφάλισαν θέση και είμαστε σίγουροι ότι, φεύγοντας από το Δημόσιο Σχολείο, έχουν όλα τα εφόδια για μία πετυχημένη πορεία στον κλάδο σπουδών στον οποίο έχουν εισαχθεί. Ταυτόχρονα, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις και αναμένουν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή τους στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Σε όσα παιδιά δεν εξασφάλισαν θέση στη σχολή που επιθυμούσαν, θα θέλαμε να στείλουμε το μήνυμα ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για να κυνηγήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Η μοναδικότητα και η αξία τους δεν καθορίζονται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, η ζωή είναι μπροστά τους και οι επιλογές και οι ευκαιρίες καθημερινές.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς τους, για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τόσο κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς άλλα και όλα τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να επιτύχουν όσο το δυνατό καλύτερα αποτελέσματα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










757