Πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Συνδέσμου Χημικών Καθηγητών ΟΕΛΜΕΚ


Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Χημικών καθηγητών της ΟΕΛΜΕΚ ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο 23/10/2021 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΟΑΣΙΣ» στη Χοιροκοιτία η τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Τη συνέλευση χαιρέτισαν  ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστας Χατζησάββας και ο Γενικός Γραμματέας της, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ενώ παρευρέθηκε και η ΕΜΕ Χημείας, Στάλω Κουκουμά.

Έγινε λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσιάζοντας τη γενική δράση  του Συνδέσμου μας κατά τη διετία που διανύθηκε. Ακολούθησε εκτενή συζήτηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο της Χημείας τα τελευταία χρόνια και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, όπως και η αύξηση των ωρών διδασκαλίας στο Γυμνάσιο και το Λύκειο. Η αντιπροσωπεία της ΟΕΛΜΕΚ εξέφρασε την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα της Γενικής Συνέλευσης για ποιοτική αναβάθμιση του μαθήματος της Χημείας.

Ακολούθως παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα από τους παρόντες.

Τέλος, διεξήχθη η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Ανδρέας Χατζηστυλλής

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Σάββα

Γραμματέας: Αντώνης Ανδριάς

Βοηθός Γραμματέας: Αρτεμισία Λυτρίδου

Ταμίας: Σταύρος Κτίστης

Βοηθός Ταμίας: Κωνσταντία Λάμνησου Μορφίτου

Σύμβουλοι:

Κυριάκος Χειλιμίντρης

Φίλιππος Σεργίου

Αντρέας Νικολάου

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση θέτοντας τις απόψεις και καταθέτοντας τις προτάσεις τους τις οποίες το ΔΣ θα μελετήσει και θα προωθήσει.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










837