Συμπαράσταση Συνδέσμου Σχεδιασμού και Τεχνολογίας στους Βιολόγους


Το ΔΣ το Συνδέσμου Σχεδιασμού και Τεχνολογίας (ΟΕΛΜΕΚ), ανακοινώνει ότι «αναφορικά με την εκδήλωση διαμαρτυρίας του Συνδέσμου Βιολόγων, με αίτημα την εργαστηριοποίηση του μαθήματός τους αποφάσισε να στηρίξει την εκδήλωση αυτή συμμετέχοντας με αντιπροσωπεία στην εκδήλωση

Χαιρετούμε την διαμαρτυρία αυτή και μας βρίσκει στο ίδιο μετερίζι που έχει σκοπό  την ασφάλεια και υγεία στους μαθητές .

Η διδασκαλία των Επιστημών και τα αποτελέσματα διεθνών ερευνών (βλέπε PISA) μας βρίσκουν ουραγούς των εξελίξεων και πρέπει να γίνουν βήματα στοχευμένα και όχι σπασμωδικά όπως μας έχει συνηθίσει το Υπουργείο.

Με αυτή την ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι:

  • Περιμένουμε ως κλάδος της ΟΕΛΜΕΚ να μας σταλούν τα ευρήματα της έρευνας που παραδόθηκε στο ΥΠΠΑΝ αρχές Μαρτίου. Διακόσιοι εβδομήντα (270) εκπαιδευτικοί , μέλη της ΟΕΛΜΕΚ περιμένουν υλοποίηση και εφαρμογή των αποτελεσμάτων της έρευνας χωρίς άλλες χρονοτριβές και εμπαιγμούς.
  • Από το 2015 περιμένουμε από το ΥΠΠΑΝ την αξιολόγηση / ανατροφοδότηση / δημόσιο διάλογο με εμπλεκόμενους των Νέων Αναλυτικών προγραμμάτων και του ωρολογίου προγράμματος
  • Ως Σύνδεσμος καθηγητών Σχεδιασμού κα Τεχνολογίας έχουμε αποφασίσει στη Παγκύπρια Γενική Συνέλευση του Σεπτεμβρίου να προβούμε σε ανάλογη διαμαρτυρία εντός Δεκεμβρίου για προώθηση των δικών μας χρόνιων προβλημάτων για το καλό της δημόσιας εκπαίδευσης και των παιδιών μας».



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










429