ΟΕΛΜΕΚ: Πρόκληση η αξιολόγηση απλού Β.Δ. με τον βαθμό 40 ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της Μέσης


Με ανακοίνωσή της η ΟΕΛΜΕΚ αναφέρει:

 «Η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ, η οποία συνήλθε στις 16 Δεκεμβρίου 2021, για συζήτηση διαφόρων εκπαιδευτικών προβλημάτων, συζήτησε εκτάκτως θέμα που αφορά την βαθμολογία για σκοπούς αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και αποφάσισε τα πιο κάτω:

1)           Να καταγγείλει την πρωτοφανή ενέργεια, να αξιολογηθεί απλός Β.Δ. με τον βαθμό 40 (η πιο ψηλή βαθμολογία), ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της Μέσης Εκπαίδευσης, προκαλώντας σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα.

2)           Να καλέσει τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού να δώσει οδηγίες για διερεύνηση του συγκεκριμένου θέματος, καθώς και άλλων πιθανών ευνοιοκρατικών αξιολογήσεων.

3)           Η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ να συναντηθεί άμεσα με τον Υπουργό Παιδείας, τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης και τον Γενικό Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης για συζήτηση της προκλητικής αυτής ενέργειας.

4)           Η ΠΣΓΑ της ΟΕΛΜΕΚ επαναλαμβάνει την πάγια θέση της Οργάνωσής μας ότι οι αποσπασμένοι καθηγητές που προάγονται, καθώς και οι αποσπασμένοι Β.Δ. και Β.Δ.Α', πρέπει να επιστρέφουν στα σχολεία για άσκηση των διοικητικών καθηκόντων τους».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










968