Ο ΠΑΣΥΚΑ ΟΕΛΜΕΚ παραχωρεί χορηγία σε ένα καθηγητή/τρια Αγγλικών για Συνέδριο στο Μπέλφαστ


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καθηγητών Αγγλικών ανακοινώνει ότι παραχωρεί χορηγία σε ένα καθηγητή/τρια Αγγλικών μέλος της ΟΕΛΜΕΚ για να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο IATEFL (International Association of English Teachers as a Foreign Language) για καθηγητές Αγγλικών, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Μπέλφαστ στις 17-20 Μαΐου 2022

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2021 στη Γραμματέα του Συνδέσμου, Μαρίλια Κωνσταντινίδου, constantinides[email protected]gmail.com. Ακολούθως θα διεξαχθεί  κλήρωση για την επιλογή του τυχερού εκπαιδευτικού. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν τα ακόλουθα στοιχεία τους: 1) oνοματεπώνυμο, 2) θέση και σχολείο στο οποίο υπηρετούν, και 3) τηλέφωνο επικοινωνίας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο συνέδριο είναι: ο/η εκπαιδευτικός να μην έχει συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο IATEFL μέσω του Συνδέσμου σε προηγούμενα χρόνια. Επίσης, ο/η εκπαιδευτικός θα πρέπει να επιλέξει τη δημοσίευση άρθρου στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου και/ή την παρουσίαση σε σεμινάριο ή εργαστήρι που αφορά στα θέματα του Συνεδρίου που παρακολούθησε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις διδακτικές τους εισηγήσεις (lesson plans, worksheets, και άλλο σχετικό υλικό) για εμπλουτισμό της ιστοσελίδας μας https://www.cyelt.com/.

Ο Σύνδεσμος εύχεται ολόψυχα στα μέλη του να έχουν χαρούμενες και ασφαλείς γιορτές.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


311