Σύνδεσμος Καθηγητών Φυσικής: Φωτεινό παράδειγμα χαρισματικού ηγέτη ο Γιώργος Ιωσηφίδης


Με ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Γιώργου Ιωσηφίδη, ο Σύνδεσμος Καθηγητών Φυσικής αναφέρει:

«Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, στις 21/2/2022, ο διευθυντής του Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού και πρόεδρος του Συνδέσμου Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης, Γιώργος Ιωσηφίδης. Μετά τις σπουδές του στον Καναδά (Φυσικοχημεία), επέστρεψε στην Κύπρο και υπηρέτησε περισσότερα από 30 χρόνια τη δημόσια εκπαίδευση. Τα τελευταία 13 χρόνια από τη θέση του διευθυντή και τα τελευταία 7 ως πρόεδρος του συνδέσμου διευθυντών.

Ένας ακούραστος εργάτης του δημόσιου σχολείου, που πάλευε ολόκληρο το 24ωρο για την πρόοδο του. Τίμιος, δίκαιος, ηθικός, έξυπνος, εφευρετικός, πρωτοπόρος, ικανός και αποτελεσματικός, αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα χαρισματικού ηγέτη. Αλλά πάνω από όλα, Άνθρωπος. Σπανίζουν οι άνθρωποι που χαίρουν καθολικής εκτίμησης και αντιμετωπίζονται με αγάπη από όλους. Όμως ο Άνθρωπος που μοιράζει γύρω του απλόχερα την αγάπη, είναι αναμενόμενο και να την εισπράττει από μαθητές, συνάδελφους, γονείς και από ολόκληρη την κοινωνία. Με χρόνιο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια καλύτερη παιδεία. Το φωτεινό του παράδειγμα ζωής, θα εμπνεύσει τις νέες γενιές και θα ζει αιώνια στη θύμηση μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά του και σε όλα τα προσφιλή του πρόσωπα. Ο Σύνδεσμος Καθηγητών Φυσικής θα εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία και θα καταθέσει στεφάνι. Αιωνία η μνήμη του».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










986