Σύνδεσμος Θεολόγων ΟΕΛΜΕΚ προς Αρχιεπίσκοπο: Η Εκκλησία μας μπορεί να πορευθεί με τόλμη και παρρησία


«Προσβλέπουμε σε μια ειλικρινή συνεργασία και συνεννόηση για τη διαφύλαξη αλλά και ενδυνάμωση της ελληνικής και χριστιανικής παιδείας του τόπου μας».

Ο Σύνδεσμος Θεολόγων ΟΕΛΜΕΚ με ανακοίνωσή του απευθύνει στον νέο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Γεώργιον τα συγχαρητήρια του:                                                                                                                                       

«Μακαριώτατε,

Ο Σύνδεσμος Θεολόγων ΟΕΛΜΕΚ σας εκφράζει εγκάρδια, θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια για την ανάρρησή σας στη θέση του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου. Ευχόμαστε όπως ο τεχθείς Κύριος και Θεός ημών σας επιδαψιλεύει πλούσια τη ζωογόνο χάρη Του και σας δίδει  την κατ΄ άμφω υγεία και δύναμη επ΄ αγαθώ της Εκκλησίας της Κύπρου και της μαρτυρικής μας πατρίδας. Με την παρουσία σας στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο η Εκκλησία μας μπορεί να πορευθεί στη σύγχρονη εποχή με τόλμη και παρρησία.

Ως Σύνδεσμος Θεολόγων ΟΕΛΜΕΚ, που εκπροσωπούμε τους μάχιμους εκπαιδευτικούς θεολόγους του νησιού μας, προσβλέπουμε σε μια ειλικρινή συνεργασία και συνεννόηση για τη διαφύλαξη αλλά και ενδυνάμωση της ελληνικής και χριστιανικής παιδείας του τόπου μας. Γνωρίζουμε την ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και γνώση σας γύρω από τα θέματα και τον προσανατολισμό της Εκπαίδευσής μας, καθώς είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν όταν διατελέσατε πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Ιεράς Συνόδου.

Ευχόμαστε όπως η Αρχιεπισκοπία σας είναι μακρά και άλυπος προς δόξαν Θεού και καύχημα του ευλαβούς και φιλοθέου ορθοδόξου λαού της Κύπρου». 

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


434