Το Παγκύπριο Συμβούλιο Εθελοντισμού απονέμει Α΄ Βραβείο στο Γυμνάσιο Αραδίππου


Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023 το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας βράβευσε τους μαθητές, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 26ον Διαγωνισμό Έκθεσης Ιδεών μεταξύ των τριών τάξεων των Γυμνασίων, με θέμα:

«Οι εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν την κοινωνία». Το Γυμνάσιο Αραδίππου τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο, στον εν λόγω διαγωνισμό, με την έκθεση ιδεών της μαθήτριας Άντρια Σπύρου του Β΄3, με καθοδηγητή τον εκπαιδευτικό φιλόλοφο Σάββα Βορκά. Ευχαριστούμε θερμά  και συγχαίρουμε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας  για την όλη πρωτοβουλία και διοργάνωση τέτοιων δράσεων, που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και ενσυναίσθηση των μαθητών, αφού καταπιάνονται με κοινωνικά θέματα και προβλήματα, που αφορούν στον συνάνθρωπό μας, και τους κινητοποιούν για συμμετοχή στα κοινά, με απώτερο στόχο την κοινωφελή ανθρωπιστική βοήθεια.

Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν σε όλους τους μαθητές, που εργάστηκαν με ζέση αλλά και σε κάθε εκπαιδευτικό που εμπνέει, ενθαρρύνει, καθοδηγεί και στηρίζει τους μαθητές του!

Από τη Διεύθυνση

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










591