Κ. Κωνσταντινόπουλος: Η εξέταση έπρεπε να ακυρωθεί και να οριστεί νέα ημερομηνία για εξέταση


Μιλώντας στην εκπομπή  «Από μέρα σε μέρα», με αφορμή την διαρροή θεμάτων τα οποία περιλαβάνονταν στην εξέταση των Νεέων Ελληνικών ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ανέφερε ότι η διαρροή των θεμάτων προκάλεσε αναστάτωση στους μαθητές και το καλύτερο που μπορούσε  να γίνει από το Υπουργείο Παιδείας ήταν η ακύρωση της εξέτασης, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε αποδεκτό από το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινόπουλο, η συνέχιση της εξέτασης δημιούργησε νέα προβλήματα αφού κάποιοι μαθητές δεν μπήκαν στις τάξεις.Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ επιβεβαίωσε ότι ο διαρροή έγινε από καθηγήτρια η οποία εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Παύλος Μυλωνάς: το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά  και πρέπει να αλλάξει.
Ατυχέσταστο γεγονός χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Παύλος Μυλωνάς τη διαρροή στο θέμα των Νέων Ελληνικών στις εξετάσεις τετραμήνων.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα", ο κύριος Μυλωνας ανέφερε ότι αποδείχθηκε οτι το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά  και πρέπει να αλλάξει. Ωστόσο συνέστησε υπομονή μέχρι να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης, για να γίνει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί και πως επηρεάζονται οι μαθητές που παρακάθονται στις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΡΙΚ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










625