ΔΗΚΙ: Θλίψη για τον θάνατο του Τάκη Γαβριηλίδη


Η Δημοκρατική Κίνηση (ΔΗ.ΚΙ.) Καθηγητών ΟΕΛΜΕΚ, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα πιο ειλικρινή συλληπητήρια προς την οικογένεια και τους συγγενείς, για το θάνατο του συναγωνιστή εκλεκτού εκπαιδευτικού, τέως προέδρου της ΔΗ.ΚΙ. Τάκη Γαβριηλίδη.

 Ο αείμνηστος Τάκης Γαβριηλίδης υπήρξε ενεργό μέλος του Συνδικαλιστικού Εκπαιδευτικού Κινήματος, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΙ., μέλος του ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ αλλά και Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ.

Η πραότητα του χαρακτήρα του, η ανιδιοτέλεια, η πολυπραγματοσύνη και η αγωνιστικότητα του, ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που όλοι θα θυμούνται.

Οι θέσεις και οι απόψεις που πρέσβευε ο αγαπητός Τάκης, εκ μέρους της ΔΗ.ΚΙ. Καθηγητών, στηρίζονταν πάντοτε σε στέρεα θεμέλια, δημοκρατικές αρχές ενώ πάντοτε αγωνιζόταν για την επίτευξη τους, επειδή πίστευε ότι οι θέσεις της ΔΗ.ΚΙ. εξυπηρετούσαν το Δημόσιο Σχολείο.

Τέλος, εκφράζουμε ξανά την αμέριστη συμπαράσταση μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος συναγωνιστή Προέδρου της Κίνησης μας και δεσμευόμαστε στην τήρηση των παρακαταθηκών που μας παρέδωσε.

Η ΔΗ.ΚΙ. Καθηγητών καλεί τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της, όπως, επίσης, τον εκπαιδευτικό κόσμο να παραστεί στην κηδεία του αειμνήστου Τάκη Γαβριηλίδη, που θα γίνει την Πέμπτη 13.4.2023, η ωρα 1.30μμ, στον Αγ. Γεώργιο Χαβούζας, για τον ύστατο χαιρετισμό.

Αιωνία ας είναι η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον  σκεπάσει.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










394