Η ΟΕΛΜΕΚ αποφασίζει την Πέμπτη για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών της


 Την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για ανάδειξη νέας ηγεσίας της ΟΕΛΜΕΚ για την επόμενη τριετία θα αποφασίσει μεθαύριο Πέμπτη σε συνεδρία του το ΚΔΣ της Οργάνωσης.

Μια πρώτη σκέψη είχε γίνει για την Πέμπτη 25 Μαΐου όμως τώρα φαίνεται να υπάρχει και η άλλη σκέψη οι εκλογές να διεξαχθούν την αμέσως επόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου. Αμέσως μετά, στις 6 Ιουνίου ξεκινούν οι Παγκύπριες εξετάσεις πρόσβασης, που είναι αδύνατο να διεξαχθούν.

Σε αναμονή της πρόσκλησης της ΥΠΑΝ

Στο μεταξύ η ΟΕΛΜΕΚ βρίσκεται αναμένει την πρόσκληση από την υπουργό Παιδείας Αθήνα Μιχαηλίδου ώστε να αρχίσει ο διάλογος για το καυτό θέμα της ετοιμασίας του νέου σχεδίου αξιολόγησης μαθητή/τριας.

Ο Γ. Γ.  της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστας Χατζησάββας, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι «αναμένουμε να μας καλέσει το συντομότερο για να αρχίσουμε διάλογο». Ο κ. Χατζησάββας είπε επίσης ότι Η ΟΕΛΜΕΚ έδωσε γραπτώς την πρόταση της στην Υπουργό η οποία είναι κοινή με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων.

Οι εξετάσεις του Β΄ τετραμήνου

Σε ερώτηση πότε θα αρχίσουν οι εξετάσεις για το Β΄ τετράμηνο, ο κ. Χατζησάββας είπε ότι για το Λύκειο, η εξέταση του β΄ τετραμήνου ξεκινά τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, ενώ για το Γυμνάσιο, με βάση τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ξεκινά τη Δευτέρα, 29 Μαΐου. «Επειδή το πρόγραμμα στο Γυμνάσιο, με βάση την ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων είναι πολύ πιεστικό, ζητήσαμε από την Υπουργό, να εξεταστεί το ενδεχόμενο οι εξετάσεις αρχίσουν πιο νωρίς από την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί», κατέληξε.

(Φωτογραφία Αρχείου)




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










678