Έκκληση ΟΛΤΕΚ στους γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά τους να προβούν σε rapid test


 Με ανακοίνωσή της, η Οργάνωση Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου, «θεωρεί ότι η διενέργεια ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), σε όλους τους εκπαιδευτικούς, χωρίς ταυτόχρονη διενέργεια rapid test και σε όλους τους μαθητές/τριες δεν θα βοηθήσει στο συλλογικό στόχο που είναι η αναχαίτιση της πανδημίας, η προστασία της υγείας μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών αλλά και η ομαλή συνέχιση της σχολικής χρονιάς.

Πρώτιστο μέλημά μας είναι η επιστροφή των τελειόφοιτων μαθητών/τριών στα σχολεία με ασφάλεια, ούτως ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πιο σημαντική σχολική χρονιά για την μετέπειτα πορεία της ζωής τους.

Δεδομένων των πιο πάνω, η ΟΛΤΕΚ κάνει έκκληση στους γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά τους να προβούν σε rapid test. Επίσης καλούμε τους μαθητές/τριες να στηρίξουν την προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς του κορονοϊού τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και προβαίνοντας σε τακτικούς ελέγχους.

Κλείνοντας, καλούμε το Υπουργείο Παιδείας όπως διευκολύνει μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς στην διενέργεια rapid test σε τακτά χρονικά διαστήματα».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


541