PROGNOSIS και ATHINA: Εργαστήρια προετοιμασίας για τις εξετάσεις του ΝΣΔ


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού  ανακοίνωσε ότι οι γραπτές εξετάσεις στο πλαίσιο του Νέου Συστήματος Διορισμών θα διεξαχθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις από τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφων με ανακοίνωση των Οργανιισμών Οι οργανισμοί PROGNOSIS και ATHINA Educational Network: 

"Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις Γραπτές Εξετάσεις του Νέου Συστήματος Διορισμών στην Εκπαίδευση, η Υπηρεσία Εξετάσεων θα ανακοινώσει ενδεικτικό πρόγραμμα Εξετάσεων και θα καλέσει όλους τους ενδιαφερομένους να προχωρήσουν σε πληρωμές.

Οι οργανισμοί PROGNOSIS και ATHINA Educational Network προσκαλούν σε συνδρομητική εγγραφή εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για υποστήριξη στην προετοιμασία για τις εξετάσεις για διορισμό μέσω του Νέου Συστήματος Διορισμού Εκπαιδευτικών και εξασφάλιση θέσης στον Κατάλογο Διορισίμων. Η έναρξη των εργαστηρίων άρχισε και ήδη προετοιμάστηκαν μαζί μας εκπαιδευτικοί με γνωστικό αντικείμενο στη Δημοτική εκπαίδευση (Ελληνικά και Μαθηματικά), Ειδική Αγωγή και Μαθηματικά Μέσης Εκπαίδευσης και εργαστήρια για τις κοινές εξετάσεις των Δεξιοτήτων και Ελληνικής Γλώσσας.

Έχουν ανακοινωθεί νέα εργαστήρια Δια Ζώσης – ΤΥΠΟΥ Β  με εξάσκηση σε παραδείγματα θεμάτων στα ακόλουθα μαθήματα:

  • Δημοτική Εκπαίδευση
  • Μαθηματικά Μέσης Εκπαίδευσης
  • Αγγλικά
  • Εμπορικά
  • Φιλολογικά (Νέα Ελληνικά, Λογοτεχνία, Αρχαία, Λατινικά και Ιστορία)
  • ΚΟΙΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Κέντρα εργαστηρίων θα λειτουργήσουν στη  Λευκωσία και Λεμεσό. Για εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.pro-gnosis.eu. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο members@pro-gnosis.eu ή στο 22283600".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1941