«Ακόμη δεν πήραμε τις θέσεις του ΥΠΠΑΝ για εξορθολογισμό των ΑΒΠ»


"Μέσα στα πλαίσια του διαλόγου για εξορθολογισμό των Απογευματινών και Βραδινών Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, συμφωνήθηκε με τον Υπουργό ότι  μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2019 το Υπουργείο, θα έδινε γραπτώς τις τελικές του θέσεις σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, για το καθεστώς εργοδότησης των εκπαιδευτικών των ΑΒΠ και για το πως θα επιτευχθεί ο  εξορθολογισμός.

Σήμερα, 2/10/2019, κανένα εμπλεκόμενο μέρος ή συνδικαλιστική οργάνωση δεν έχει πάρει τις τελικές θέσεις του ΥΠΠΑΝ οι οποίες θα αποτελέσουν την βάση των διαπραγματεύσεων για τον εξορθολογισμό αυτών των προγραμμάτων.

Στόχος όλων είναι η άμεση και ομαλή έναρξη των διαβουλεύσεων για να επιτευχθούν συμφωνημένες λύσεις για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑΒΠ του ΥΠΠΑΝ προς όφελος της εκπαίδευσης και των εργαζομένων σε αυτή.

Ευελπιστούμε ότι το ΥΠΠΑΝ θα λειτουργήσει με συνέπεια και οι σχετικές εισηγήσεις θα σταλούν στα εμπλεκόμενα μέρη έστω και με μια ή δύο μέρες καθυστέρηση διατηρώντας το καλό κλίμα που υπήρχε μέχρι σήμερα. Σε αντίθετη περίπτωση οι εργαζόμενοι θα υποχρεωθούν να προχωρήσουν σε συνελεύσεις για την λήψη περαιτέρω αποφάσεων.  

ΠΑΣΥΠΑΕ ΚΙΕ

ΠΑΣΥΠΟΣ

ΠΕΚΑΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ

ΒΡΑΔΙΝΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

ΠΕΟ

ΣΕΚ"




Comments (1)

  1. Μιχάλης Α. Πόλης:
    Oct 14, 2019 at 06:54 PM

    Όσο καιρό δεν κάνετε απεργία, κανένας δεν θα σας λάβει υπόψη


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










875