Έναρξη του διαγωνισμού και υποβολή υποψηφιοτήτων για τα 3α βραβεία ενεργού πολίτη


Το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με την στήριξη της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και σε συνεργασία με τον Φιλελεύθερο, το Active Radio, τον  Alpha Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ανακοινώνουν την έναρξη του διαγωνισμού για τα 3α Βραβεία  Ενεργού Πολίτη.

Στόχος των βραβείων  είναι να αναδείξουμε σημαντικές δράσεις ενεργού πολιτότητας και εθελοντισμού στον τόπο μας για την περίοδο 2018 – 2019, δημιουργώντας με την προβολή αξιόλογων δράσεων,  ένα ευνοϊκό περιβάλλον για  να ενθαρρύνουμε ακόμα περισσότερους πολίτες να ενταχτούν στο κίνημα του εθελοντισμού. Η ανάδειξη  αξιόλογων πρωτοβουλιών οι οποίες συμβάλουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών, περιβαλλοντικών και ανθρωπιστικών προβλημάτων, έχουν ιδιαίτερη αξία όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

Μπορούν να προταθούν υποψηφιότητες συμπολιτών μας από  επιχειρήσεις, εταιρείες, Υπουργεία και τμήματα του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, τοπικές αρχές, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, μαθητές γυμνασίου και λυκείου, στρατεύσιμοι και ανένταχτοι πολίτες.

Οι υποψηφιότητες μπορεί να είναι από μεμονωμένα άτομα ή ομάδες και να εντάσσονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

Εθελοντές εργαζόμενοι - ιδιωτικός τομέας

Εθελοντές εργαζόμενοι - Δημόσιος Τομέας

Ενεργός πολίτης (άνω των 18 ετών)

Ενεργός μαθητής – γυμνασίου   και λυκείου

Στρατεύσιμοι

  • Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 28/2/2020  μόνο ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο  www.activecitizencyprus.com  . Οι καλύτερες δράσεις θα βραβευτούν σε επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22400163 ή στην ιστοσελίδα  www.volunteercommissioner.gov.cy/



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1021