Έναρξη νέων Σχημάτων Πιστοποίησης γνωστικών πεδίων για θέματα e-STEAM


H Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ) ανακοινώνει την έναρξη νέων Σχημάτων Πιστοποίησης  γνωστικών πεδίων τα οποία αφορούν σε θέματα e-STEAM (entrepreneurship and Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics - επιχειρηματικότητα και Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες, Μαθηματικά) και στη Ρομποτική. Οι αξιολογήσεις και στη συνέχεια οι πιστοποιήσεις θα  αφορούν τους τρείς άξονες του εν λόγω εκπαιδευτικού πεδίου:

  1. Εκπαιδευτικών Σχολείων/ Eκπαιδευτικών Kέντρων και Φροντιστηρίων
  2. Εκπαιδευτών / Καθηγητών
  3. Μαθητών

Οι πιστοποιήσεις στοχεύουν στο να δημιουργήσουν νέες προοπτικές για τα προγράμματα με θέματα e-STEAM και ρομποτική και να καλύψουν ποιοτικά και αναγνωρισμένα τις ανάγκες της αγοράς.

Τα Σχήματα Πιστοποίησης για πρόσωπα, στόχο έχουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών στα πιο πάνω πεδία.

Όλα τα Σχήματα Πιστοποίησης θα παρουσιαστούν στους ενδιαφερόμενους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ για τα e-STEAM στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 21-24 Μαΐου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες, με την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης,  τηλ. 22411435, email: info@cycert.org.cy , κα. Χρυσταλλένη Παπαδοπούλου.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










708