Πρακτικό Σεμινάριο για τη χρήση της Εικονικής Πραγματικότητας στην Εκπαίδευση


Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου VRinSight, διοργανώνει στις 5, 6 και 7 Αυγούστου, μεταξύ των ωρών 14:00-17:00, πρακτικό σεμινάριο για τη χρήση της εικονικής πραγματικότητας για σκοπούς εκπαίδευσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και εκπαιδευτές ενηλίκων και επιδίωξη του είναι να τους βοηθήσει να αντιληφθούν τις δυνατότητες που τα τεχνολογικά αυτά εργαλεία προσφέρουν αλλά και να του καθοδηγήσει για το πώς μπορούν να τα εντάξουν στα μαθήματα και τις εκπαιδεύσεις τους.

Στο πλαίσιο των εργασιών του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε στο θέμα το έργο, πώς χρησιμοποιείται η εικονική πραγματικότητα από επιχειρήσεις αλλά και την εξέλιξη και εφαρμογή της σε διεθνές επίπεδο. Εν συνεχεία, τα εργαστήρια του σεμιναρίου θα επικεντρωθούν στα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τη χρήση της εικονικής πραγματικότητας στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και στην παρουσίαση λεπτομερών οδηγιών για τη διαμόρφωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη χρήση της εργαλείων VR. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε 25 καλές πρακτικές και εργαλεία χρήσης της εικονικής πραγματικότητας στον τομέα των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στη Λυκαβητού 29, Λευκωσία (1ο Όροφο) και λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί από τις κρατικές υπηρεσίες, υπάρχει περιορισμένο αριθμός συμμετοχών. Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα εγγραφής: shorturl.at/bgiEO. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 22002108

Επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος στο:   https://www.vrinsight.org/

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










968