Διάλεξη OMEP: Ο αποχωρισμός από την οικογένεια και η απουσία της κοινωνικής ασφάλειας στο παιδί


Τo Δ. Σ. OMEP Κύπρου   Παγκόσμια Οργάνωση Πρώτης Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΟΜΕΡ) Επιτροπή Κύπρου ενημερώνει για διαδικτυακή διάλεξη.  Το θέμα της διάλεξης είναι «Ο αποχωρισμός από την οικογένεια και η απουσία της κοινωνικής ασφάλειας στο παιδί», με ομιλητή τον Λυκούργο Θεοδωρίδη, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή.

Περίληψη Διάλεξης:  

Η αναγκαστική απουσία της συνάντησης των παιδιών με τους συνομήλικούς τους στο σχολείο και το κοινωνικό πλαίσιο, αλλά και η έλλειψη ασφάλειας μέσα σε ένα οικογενειακό σύστημα όπου οι γονείς και η ερύτερη οικογένεια είναι ταυτόχρονα παρόντες και απόντες στον ψυχισμό του παιδιού.

Ο Λυκούργος Θεοδωρίδης είναι Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Ψυχοθεραπεία. Έχει σπουδάσει ψυχολογία με ειδίκευση στον τομέα της ψυχοθεραπείας στην Γαλλία, στην Αγγλία και στην Κύπρο (Université de Nice, University of Middlesex και Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας) εφαρμόζοντας το ως εργαλείο διερεύνησης, κλινικής παρέμβασης αλλά και θεραπείας καλύπτοντας το φάσμα ψυχοπαθολογίας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Η διαδικτυακή διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, στις 18:00 το απόγευμα, μέσω της πλατφόρμας zoom. Περισσότερεςλεπτομέρειες, στην ιστοσελίδα της OMEP Κύπρου www.omep.com.cy

Η συμμετοχή στην διάλεξη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, με ηλεκτρονικό μήνυμα μέχρι την Παρασκευή 26 Μαρτίου, 2021 στο nitsiouc@omep.com.cy

Πριν την διάλεξη, σταλεί ο διαδικτυακός σύνδεσμος




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










596