Με δίωρη στάση και 24ωρη απεργία προειδοποιούν οι εκπαιδευτικοί στα ΑΒΠ


Με κοινή ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ  -  ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και των Συμβουλίων των Εκπαιδευτικών των ΑΒΠ αναφέρουν:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 08/04/2021 κοινή συνάντηση των Συμβουλίων των εκπαιδευτικών των Απογευματινών και Βραδινών Προγραμμάτων (ΑΒΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ)και των συντεχνιών ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ  εν όψει της προγραμματισμένης συνάντησης με το ΥΠΠΑΝ στις 16/4/2021 για το θέμα του καθεστώτος της αγοράς υπηρεσιών που άδικα επιβλήθηκε το 2013.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση, που δεν υπάρξει το επιθυμητό και δίκαιο αποτέλεσμα που είναι η κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών, ή σε περίπτωση που ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο η προγραμματισμένη συνάντηση, οι εκπαιδευτικοί των εν λόγω προγραμμάτων θα προχωρήσουν στη λήψη δυναμικών μέτρων. Σε πρώτο στάδιο τη Δευτέρα 19/4/2021 θα πραγματοποιηθεί δίωρη στάση εργασίας από τις 2μ.μ. μέχρι τις 4μ.μ , την Τρίτη 20/4/2021 θα κλιμακωθούν τα μέτρα με εικοσιτετράωρη απεργία και αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των μέτρων μη αποκλειόμενης και της επ’ αόριστο απεργίας.    

 Από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις

ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ  -  ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και των

Συμβουλίων των Εκπαιδευτικών των ΑΒΠ».

 

9 Απριλίου 2021
Comments (0)

Add a new comment:


Newsletter

2193