Διαδικτυακό σεμινάριο και εργαστήριο, ΟΜΕΡ Κύπρου: «Δεν είμαι τέρας, σου λέω»


Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Η  OMEP Επιτροπή Κύπρου, ενημερώνει για τη νέα της δράση, ένα σεμινάριο και εργαστήριο.

Το θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου και εργαστηρίου, διάρκειας μιάμιση ώρας, είναι «Δεν είμαι τέρας, σου λέω! Από το βιβλίο στην κατανόηση, την αποδοχή και την ενσωμάτωση των παιδιών με αυτισμό (΄Ασπεργκερ)», με ομιλήτρια την Παναγιώτα Πλησή και Εμψυχώτριες τις Εικαστικούς Μαρία Βασιλειάδου και Ειρήνη Ζορπά.

Με οδηγό και εργαλείο ένα βιβλίο και την συγγραφέα του, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να κατανοήσουν πτυχές του κόσμου των αυτιστικών. Παράλληλα θα δοθούν ιδέες για δράσεις και εικαστικές δραστηριότητες με στόχο την αποδοχή της διαφορετικότητας. 

Το διαδικτυακό σεμινάριο και εργαστήριο που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, στις 18:30 το απόγευμα, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το κόστος της παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 10 ευρώ και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Η συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη της OMEP. Επιλέον, τα μέλη της ΟΜΕΡ αν το επιθυμούν θα μπορούν να αγοράσουν το βιβλίο με έκπτωση 30%. 

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της OMEP Κύπρου, ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους, μπορούν να το πράξουν, με κόστος ετήσιας συνδρομής τα 40 ευρώ για επαγγελματίες, και 25 ευρώ για φοιτητές. Τα μέλη έχουν δικαίωμα  να λαμβάνουν μέρος στις δράσεις της ΟΜΕΡ Κϋπρου αλλά και της Παγκόσμιας ΟΜΕΡ είτε δωρεάν είτε με επιχορήγηση.

Για εγγραφές στο σεμινάριο καλείστε να κάνετε δήλωση συμμετοχής στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση nitsiouc@omep.com.cy μέχρι την  Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, για να σας σταλεί ο αριθμός λογαριασμού για να προπληρώσετε. Πριν το σεμινάριο, θα σας σταλεί ο διαδικτυακός σύνδεσμος για να το παρακολουθήσετε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1168